AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin altını temizlemek

Kahve falında bebeğin altını temizlemek

Kahve falında bebeğin altını temizlemek yeni işlere atılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin altını temizlemek gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek bebeğinin altını temizlemek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine delalettir.

Kahve falında bebeğinin altını temizlemek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek altını temizlemek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bir bebeğin altını temizlemek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek altını temizlemek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını temizlediğini görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir