AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek

Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek

Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sürekli tartışacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında bebeğin altını değiştirdiğini görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının bebeğinin altını değiştirmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek altını değiştirmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin altını değiştirmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek altını değiştirmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun altını değiştirmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir