AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, bunun farkına varacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında altını kirletmiş bebek görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına tabir olunur.

Kahve falında altını kirleten bebek görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, büyük düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek dualarının karşılığını göreceğine, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli altın görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının altını kirli görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının altını kirli görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli bebek görmek manevi rahatlamaya erileceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir