AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeğinin altını temizlemek

Kahve falında erkek bebeğinin altını temizlemek

Kahve falında erkek bebeğinin altını temizlemek huzursuzluklarından kurtulacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebeğinin altını temizlemek gördüyseniz:

  • İnsanların sadece göz boyamak için iş yapmaları, asıl halledilmesi gereken işlerin ihmal edilmesine neden olarak, üretkenliği düşürebilir.

Kahve falında erkek bebeğinin altını temizlemek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğin altını temizlemek mal ve rızkın çoğalmasına, ticaretinin gelişeceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebek altını temizlemek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin altını temizlediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bebeğin altını temizlemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin altını temizlemek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek altını temizlemek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir