AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivin uçtuğunu görmek

Kahve falında civcivin uçtuğunu görmek

Kahve falında civcivin uçtuğunu görmek keyiflerinin yerinde olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına yorulur.

Kahve falında civcivin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Kahve falında uçan civciv görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında civcivin uçtuğunu görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv uçurmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında beyaz civciv görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına işaret eder.

Kahve falında hasta civciv görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Kahve falında canlı civciv yemek iç sıkıntınızın azalacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında civciv yumurta görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir