AnaSayfa / Genel / Kahve falında çitos yemek

Kahve falında çitos yemek

Kahve falında çitos yemek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında çitos yemek gördüyseniz:

  • Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çitos yemek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine delalettir.

Kahve falında çitlerden atlamak mal ve mülk sahibi olmaya, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çitten geçmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir çit görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, emeğinden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çitlek görmek işveren koltuğunda oturacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çit görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine işarettir.

Kahve falında tahta çit görmek yönetici makamına oturacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir