AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına sıçmak

Kahve falında ağzına sıçmak

Kahve falında ağzına sıçmak üzüleceğine, yıpranacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, kazancın gittikçe artacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ağzına sıçmak gördüyseniz:

  • İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ağzına sıçmak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından sıçmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında klozete sıçmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında kurt sıçmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında dışarı sıçmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalettir.

Kahve falında sıcarken görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette sıçmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işarettir.

Kahve falında odaya sıçmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir