AnaSayfa / Genel / Kahve falında dona sıçmak

Kahve falında dona sıçmak

Kahve falında dona sıçmak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dona sıçmak gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Kahve falında donlara sıçmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında donuna sıçmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ekmeğinin verimli olacağına işaret eder.

Kahve falında dona sıçmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağına sıçmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına rivayet eder.

Kahve falında biber sıçmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Kahve falında mısır sıçmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta sıçmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne sıçmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir