AnaSayfa / Genel / Kahve falında çit görmek

Kahve falında çit görmek

Kahve falında çit görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ikinci bir şans vereceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında çit gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Kahve falında çitlenmiş çekirdek görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, bir fitne çıkarmaya işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çit görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çitlerden atlamak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çitlek görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında demir çit görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında çit görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet eder.

Kahve falında tel çit görmek uzun yaşayacağına, planların tutmayacağına delalettir.

Kahve falında çit yapmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir