AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişle ıslanmak

Kahve falında çişle ıslanmak

Kahve falında çişle ıslanmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çişle ıslanmak gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Kahve falında çişle ıslanmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarın ıslandığını görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslandığını görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle ıslanmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak işlerin düze çıkarılacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına yorulur.

Kahve falında denize düşüp ıslanmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının ıslandığını görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, hikmete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir