AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle ıslanmak

Kahve falında biriyle ıslanmak

Kahve falında biriyle ıslanmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle ıslanmak gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında uyurken ıslanmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının ıslandığını görmek saygınlık göreceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslandığını görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok yoğun çalışacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağması ve ıslanmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, geçim kaygısı duymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında ıslanmak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafetlerinin ıslandığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak işlerin çok iyiye gideceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın ıslandığını görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir