AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının ıslandığını görmek

Kahve falında saçlarının ıslandığını görmek

Kahve falında saçlarının ıslandığını görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarının ıslandığını gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Kahve falında saçlarının ıslandığını görmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının ıslandığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasında ıslanmak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonun ıslandığını görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, işinde de hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, işyerini kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısı ıslanmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede ıslanmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgayla ıslanmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir