AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslandığını görmek

Kahve falında ıslandığını görmek

Kahve falında ıslandığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında ıslandığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı hedefleri olan kişilerle iş birliği içine girmeniz size kazandırabilir.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle ıslanmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yatağın ıslandığını görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında halının ıslandığını görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında deniz kenarında ıslanmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında küvette ıslanmak maneviyatını daha ön planda tutacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında deniz dalgasıyla ıslanmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir