AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada uçan cisimler görmek

Kahve falında havada uçan cisimler görmek

Kahve falında havada uçan cisimler görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında havada uçan cisimler gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Kahve falında havada uçan cisimler görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında uçan bir cisim görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında uçan cisimler görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında cisimleri uçurmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan cisim görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında renkli cisimler görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine yorulur.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir