AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak cisim görmek

Kahve falında yuvarlak cisim görmek

Kahve falında yuvarlak cisim görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, malların artacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak cisim gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Kahve falında yuvarlak cisim görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak altın görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yuvarlak şeker görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işarettir.

Kahve falında yuvarlak tepsi görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak ayna görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak ev görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, fikirlerinin çatışacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek kısmetlerin çoğalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine delalettir.

Kahve falında yuvarlak görmek kaybettiği şeyi bulmasına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir