AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişi gelmek

Kahve falında çişi gelmek

Kahve falında çişi gelmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, onları rahat ettireceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında çişi gelmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında çok çişi gelmek afiyete ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çişi gelmek başarılı olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında çişi geldiğini görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine çiş gelmek kısmetlerin artacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında küvete çiş yapmak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin çiş yaptığını görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiloduna çiş yapmak makamının artacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yatağa çiş yapmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir