AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine çiş gelmek

Kahve falında üzerine çiş gelmek

Kahve falında üzerine çiş gelmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine çiş gelmek gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Kahve falında çok çişi gelmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine çiş gelmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında çişi geldiğini görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çişi gelmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çiş yaptığını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında çişi yıkamak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir