AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin çiş yaptığını görmek

Kahve falında başka birinin çiş yaptığını görmek

Kahve falında başka birinin çiş yaptığını görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ailenin büyüyeceğine, maddi gücünün eksileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çiş yaptığını gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Kahve falında başka birinin çiş yaptığını görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işaret eder.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiş kokmak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Kahve falında çiş eden bebek görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, huzurun bozulacağına işarettir.

Kahve falında çiş dökmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara çiş yapmak çok güzel günler ile karşılaşacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında çiş sıçraması görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında at çişi görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir