AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişe girmek

Kahve falında çişe girmek

Kahve falında çişe girmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında çişe girmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Kahve falında çişe girmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiş görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini çiş yaparken görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında duvara çiş yapmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında balkona çiş yapmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının çiş yaptığını görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize çiş yapmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında merdivene çiş yapmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir