AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çiş görmek

Kahve falında yeşil çiş görmek

Kahve falında yeşil çiş görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çiş gördüyseniz:

  • Aslında bazı karlı şeyler olabilir.

Kahve falında yeşil çiş yapmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çiş görmek işinden ve parasından olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında havuza çiş yapmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, karşılıksız bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında helada çiş yapmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında kovaya çiş yapmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işarettir.

Kahve falında büyük çiş yapmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının çiş yaptığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında lazımlığa çiş yapmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kazancında bereketin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir