AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş temizlediğini görmek

Kahve falında çiş temizlediğini görmek

Kahve falında çiş temizlediğini görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işarettir.

Kahve falında çiş temizlediğini gördüyseniz:

  • İş çevrenizde özel hayatınızla ilgili bilgilerinizi kullanan bir kişiye dikkat edin.

Kahve falında köpek çişi temizlemek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında çiş temizlemek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çişi temizlemek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, canın derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiş yapmak ve temizlemek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalettir.

Kahve falında kedi çişi temizlemek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında çiş temizlediğini görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek çişi temizlemek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek çiş görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir