AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan çişi görmek

Kahve falında hayvan çişi görmek

Kahve falında hayvan çişi görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan çişi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Kahve falında hayvan çişi görmek zengin olunacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çişe tutmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının çiş yaptığını görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bebek çişi temizlemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek çiş yaptığını görmek bir ömür olacağına, kişinin içinin daralacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine çiş yapıldığını görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında çiş yıkamak işveren pozisyonuna geleceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına inanılır.

Kahve falında banyoda çiş yapmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir