AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş etmek

Kahve falında çiş etmek

Kahve falında çiş etmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet eder.

Kahve falında çiş etmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapmanız veya arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz evinizi ya da ailenizi ilgilendiren sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çişini içmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarda çiş yapmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ekmeğinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında çişini tutmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette çişini yaptığını görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mutfakta çiş yapmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, gülmeye hasret kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta çiş yapmak hayatına bakacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir