AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette çişini yaptığını görmek

Kahve falında tuvalette çişini yaptığını görmek

Kahve falında tuvalette çişini yaptığını görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, isabetli adımlar atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette çişini yaptığını gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Kahve falında tuvalet çiş görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete çiş yaptığını görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette çiş görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette çişini yaptığını görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kafa dağıtacağına inanılır.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak sevinç ve mutluluğa, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete çiş yapmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bununla yüceleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çişini tuvalete yapmak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir