AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin kedi görmek

Kahve falında çirkin kedi görmek

Kahve falında çirkin kedi görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayallerinin yıkılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine inanılır.

Kahve falında çirkin kedi gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Kahve falında çirkin kedi görmek acı tecrübeler edineceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin ördek görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin bir hayvan görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Kahve falında insanı çirkin görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını çirkin görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin çirkinleştiğini görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında dişlerini çirkin görmek hayırlı bir evlat olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir