AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah elbise giymek

Kahve falında siyah elbise giymek

Kahve falında siyah elbise giymek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, rızkından olacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının siyah elbise giydiğini görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hileye, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek sözleri tutulacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında siyah bol elbise giymek kısmetinin kendinden yana olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz elbise giymek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, makamının sürekli yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ve kırmızı elbise giymek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir