AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah parlak elbise giymek

Kahve falında siyah parlak elbise giymek

Kahve falında siyah parlak elbise giymek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, karasızlık yaşayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, insanları sakinleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah elbise giymek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulur.

Kahve falında parlak siyah elbise görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında siyah parlak elbise görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında parlak elbise giymek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına delalettir.

Kahve falında parlak kırmızı elbise giymek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek musibetlerin yaşanacağına, kederlerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir