AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin biriyle nişanlanmak

Kahve falında çirkin biriyle nişanlanmak

Kahve falında çirkin biriyle nişanlanmak fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında çirkin biriyle nişanlanmak çok büyük ses getireceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında nişanlısını çirkin görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin surat görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük çirkin balık görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini çirkin görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği çirkin görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir