AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çirkin balık görmek

Kahve falında büyük çirkin balık görmek

Kahve falında büyük çirkin balık görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında büyük çirkin balık gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Kahve falında büyük çirkin balık görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük balık temizlemek sağlık sorunlarının geçici olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine inanılır.

Kahve falında büyük beyaz balık tutmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret eder.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi büyük balık görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulur.

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında büyük büyük balıklar görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir balık tutmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir