AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek harama göz dikmeyeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin siyah ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız yaratıcı değişiklikler büyüyen sorunların çözümüne yardım edebilir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulur.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir