AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamdan kaçmak

Kahve falında sevdiğin adamdan kaçmak

Kahve falında sevdiğin adamdan kaçmak kazancın günden güne artacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, şöhretli biri olunacağına, şansın yaver gideceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin adamdan kaçmak her işten alnının akıyla çıkmaya, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adamdan kaçmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt adamdan kaçmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında adamdan kaçmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kendisi için mal mülk alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi adamdan kaçmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamla kaçmak kararlar alacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir