AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinleri yenmek

Kahve falında cinleri yenmek

Kahve falında cinleri yenmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinleri yenmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Kahve falında cinleri yenmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurt tarafından yenmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında güreşmek ve yenmek çok büyük ses getireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında takımının yendiğini görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında tatlısının yendiğini görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanı yenmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret eder.

Kahve falında hakkının yendiğini görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir