AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı yenmek

Kahve falında şeytanı yenmek

Kahve falında şeytanı yenmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, mirasa yorulur.

Kahve falında şeytanı yenmek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında şeytanı yenmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çok yoğun çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanı yendiğini görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytan yenmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan etinin yendiğini görmek insanları kıracağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kavgada yenmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bundan güç ve cesaret alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurt tarafından yenmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balık tarafından yenmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulur.

Kahve falında tatlısının yendiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir