AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinler tarafından çarpılmak

Kahve falında cinler tarafından çarpılmak

Kahve falında cinler tarafından çarpılmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, parasına da para ekleyeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında cinler tarafından çarpılmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında cinler tarafından çarpılmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, muradınıza ereceğinize işaret eder.

Kahve falında cin tarafından çarpılmak aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, bekârlığına da veda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cine çarpılmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının çarpıldığını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün çarpıldığını görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarpıldığını görmek keyfinin yerine geleceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılarken çarpılmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine rivayet eder.

Kahve falında arabasına çarpıldığını görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir