AnaSayfa / Genel / Kahve falında cin tarafından çarpılmak

Kahve falında cin tarafından çarpılmak

Kahve falında cin tarafından çarpılmak hayallerinin de yarım kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, düşmanından uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cin tarafından çarpılmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında cinler tarafından çarpılmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cin tarafından çarpılmak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işarettir.

Kahve falında cine çarpılmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarpıldığını görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin çarpıldığını görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ağzının çarpıldığını görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına rivayet eder.

Kahve falında arabasına çarpıldığını görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çarpıldığını görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir