AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken çarpılmak

Kahve falında namaz kılarken çarpılmak

Kahve falında namaz kılarken çarpılmak iyi geçim halinde kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken çarpılmak gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar çözüm üretilmesinde faydalı olabilir.

Kahve falında namaz kılarken çarpılmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette çarpılmak dertlerin günden güne artacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çarpıldığını görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çarpıldığını görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına yorulur.

Kahve falında başkasının çarpıldığını görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet eder.

Kahve falında banyoda çarpılmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında ağzının çarpıldığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cinler tarafından çarpılmak gururlandıracak işler yapacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir