AnaSayfa / Genel / Kahve falında cine çarpılmak

Kahve falında cine çarpılmak

Kahve falında cine çarpılmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rızıksız kalacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında cine çarpılmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında cin tarafından çarpılmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cinler tarafından çarpılmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cine çarpılmak rahat bir hayat sürüleceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında banyoda çarpılmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, iyi şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin çarpıldığını görmek güzel günler görüleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin çarpıldığını görmek kişinin rahat edeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette çarpılmak büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik çarpıldığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir