AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çarpıldığını görmek

Kahve falında başkasının çarpıldığını görmek

Kahve falında başkasının çarpıldığını görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının çarpıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında elektriğe çarpıldığını görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işarettir.

Kahve falında çarpıldığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cin tarafından çarpılmak çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılarken çarpılmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında cine çarpılmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, günlerini bunun için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin çarpıldığını görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalettir.

Kahve falında banyoda çarpılmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik çarpıldığını görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir