AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabasına çarpıldığını görmek

Kahve falında arabasına çarpıldığını görmek

Kahve falında arabasına çarpıldığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, düşmanlıkların biteceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında arabasına çarpıldığını gördüyseniz:

  • Duygu dengenizi bozmamalısınız.Değişmesi veya düzenlenmesi gereken şeyleri mevcut halinde tutmak ileride sorun olabilir.

Kahve falında arabasına çarpıldığını görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında cin tarafından çarpılmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin çarpıldığını görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında annenin çarpıldığını görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işarettir.

Kahve falında elektriğe çarpıldığını görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında cine çarpılmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette çarpılmak rahatlık içinde yaşayacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çarpıldığını görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir