AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına çiş yapan birini görmek

Kahve falında altına çiş yapan birini görmek

Kahve falında altına çiş yapan birini görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altına çiş yapan birini gördüyseniz:

  • Diğerlerine direktif vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında altına çişini yaptığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ona göre davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek bir sebeple çok üzüleceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında altına çiş kaçırmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında altına çiş yapan birini görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında altına çiş yapmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının altına çiş yaptığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş silmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir