AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, tatsızlıklar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çingeneler tarafından kaçırılmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak kar elde edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında çingene tarafından kaçırılmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, elinin dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından bıçaklanmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından bıçaklanmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir