AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biri tarafından bıçaklanmak

Kahve falında ölmüş biri tarafından bıçaklanmak

Kahve falında ölmüş biri tarafından bıçaklanmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından bıçaklanmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilin tarafından bıçaklanmak hayata küsecek duruma geleceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeş tarafından bıçaklanmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından bıçaklanmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından bıçaklanmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında biri tarafından bıçaklandığını görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir