AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene tarafından kaçırılmak

Kahve falında çingene tarafından kaçırılmak

Kahve falında çingene tarafından kaçırılmak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, fırsatların heba edileceğine, işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çingene tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Belirsiz konuşmalar veya net olmayan mesajlar ise, suların bulandırılması anlamına gelebilir.

Kahve falında çingene tarafından kaçırılmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında çingeneler tarafından kaçırılmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çingenelerin kaçırdığını görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak yeni bir ortama gireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında bir kişi tarafından kaçırılmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından kaçırılmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, ticaretinin büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir