AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, iş ve mekan değiştireceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Kahve falında çingeneler tarafından kaçırılmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet eder.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene tarafından kaçırılmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine yorulur.

Kahve falında çingene cenazesi görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çingene mahallesine gitmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingeneden korkmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir