AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene tarafından kovalanmak

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çingeneler tarafından kaçırılmak işlerinin düşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında çingene tarafından kaçırılmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında at tarafından kovalandığını görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek tarafından kovalanmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir