AnaSayfa / Genel / Kahve falında cine soru sormak

Kahve falında cine soru sormak

Kahve falında cine soru sormak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında cine soru sormak gördüyseniz:

  • Maddi alanda da akılcı olmalısınız.

Kahve falında cine soru sormak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine inanılır.

Kahve falında birine sorular sormak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında birisine soru sormak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında soru sorduğunu görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, koltuğunun yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında imama soru sormak işlerin de hafifleyeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşa soru sormak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye soru sormak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine soru sormak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir