AnaSayfa / Genel / Kahve falında soru sorduğunu görmek

Kahve falında soru sorduğunu görmek

Kahve falında soru sorduğunu görmek üzüntülerinin son bulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, bekârlığına da veda edeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında soru sorduğunu gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Kahve falında cine soru sormak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet eder.

Kahve falında birisine soru sormak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, maddi konuda zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye soru sormak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imama soru sormak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölüye soru sormak şansının ve kısmetinin açılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmene soru sormak üzüntülerin sevince döneceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine soru sormak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında soru sorduğunu görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir