AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye soru sormak

Kahve falında sevgiliye soru sormak

Kahve falında sevgiliye soru sormak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, feraha ereceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliye soru sormak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında eski sevgiliye soru sormak büyük kazanç elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye soru sormak büyük ve önemli bir kimse olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine soru sormak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında öğretmene soru sormak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye soru sormak zor ve karamsar günler geçireceğine, ele geçen parada artış olacağına delalet eder.

Kahve falında soru sorduğunu görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birine sorular sormak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine soru sormak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir