AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine soru sormak

Kahve falında birisine soru sormak

Kahve falında birisine soru sormak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hayatının başarılarla dolacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine soru sormak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliye soru sormak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imama soru sormak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine soru sormak dinine bağlı kalacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işarettir.

Kahve falında başbakana soru sormak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında öğretmene soru sormak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında çok soru sormak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında ölüye soru sormak çıkar için insanlara zulmetmeye, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işarettir.

Kahve falında alime soru sormak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir