AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa soru sormak

Kahve falında arkadaşa soru sormak

Kahve falında arkadaşa soru sormak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kişinin şifa bulacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşa soru sormak gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Kahve falında arkadaşa soru sormak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine soru sormak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına yorulur.

Kahve falında çok soru sormak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında öğretmene soru sormak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında alime soru sormak düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye soru sormak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında birine soru sormak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soru sormak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir